| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 19 d'agost de 2019


dissabte, 13 de desembre de 2008
>

Eco-sí obre les portes a Girona amb una oferta de productes atractiva i amb 25 activitats durant tres dies

Reuneix al Palau de Fires 79 expositors i s'hi preveuen uns 9.000 visitants

MÒNICA CABRUJA. Girona
La fira de la cultura ecològica de Girona, Eco-sí, va obrir ahir a la tarda les portes amb visitants esperant a l'entrada i amb l'objectiu de rebre unes 9.000 visites, unes 3.000 més que l'any passat. Aquesta fira reuneix una oferta de productes molt atractiva i original, i fins diumenge hi ha programades vint-i-cinc activitats relacionades amb la salut, el medi ambient, l'oci i l'economia. La fira ha aguantat bé la crisi i ha mantingut el nombre d'expositors, un total de 79, un més que l'any passat.


 Foto: MANEL LLADÓ

+ A dalt, un dels estands de la fira. A sota, les autoritats en la inauguració. Foto: MANEL LLADÓ

Una bola de plàstic que substitueix el detergent de la rentadora o un pedra plana destinada a depilar són dos dels productes d'una llista molt llarga que es poden trobar a Eco-sí. Durant tres dies el Palau de Fires de Girona s'ha convertit en una gran mostra de la cultura ecològica. Ahir abans d'obrir ja hi havia visitants esperant a la porta, i la directora de Fira de Girona, Anna Albar, es va mostrar molt satisfeta pel ressò de la iniciativa, que aquest any arriba a la tercera edició. L'acte d'inauguració es va portar a terme ahir a la tarda, amb la presència de l'alcaldessa de Girona, Anna Pagans, i el president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé. Aquesta fira, organitzada per Fira de Girona i la revista Eco, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona, s'ha consolidat i atreu un públic que adquireix habitualment els productes que s'hi ofereixen, però també visitants nous que se senten atrets per aquest tipus d'oferta.

Els organitzadors esperen que, tot i la davallada del consum provocat pel context econòmic, aquesta fira no se'n ressenti i que els visitants vegin en la cultura ecològica «un valor afegit» per fer alguns canvis d'hàbits.

En el marc de la fira, la plataforma Som lo que Sembrem tindrà una parada avui i demà des de la qual oferirà informació de dues campanyes que ha engegat per tal de declarar «zones lliures de transgènics» municipis, establiments i explotacions agrícoles, i la sembra ecològica. NOTÍCIES RELACIONADES

>Eco-sí obre les portes a Girona amb una oferta de 25 activitats durant tres dies

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.