| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 5 de juliol de 2022


dissabte, 13 de desembre de 2008
>

Penedès. Cubelles reclama 265.000 euros per haver retirat els pneumàtics d'una finca del camí de les TronesEL PUNT. Cubelles.
Cubelles, a través de l'empresa Enviland Medioambiente SL, ha finalitzat les tasques de retirada de les 2.963,46 tones de pneumàtics i terres impactades de la planta de reciclatge del camí de les Trones. En total, s'han invertit 265.562,00 euros, i el govern ja els ha reclamat al propietari del terreny, però el pagament està en litigi. Al maig, el consistori de Cubelles va iniciar un procediment de restitució de la legalitat urbanística contra el propietari del terreny per eliminar els pneumàtics acumulats durant anys. El contenciós administratiu interposat pel propietari del terreny, que ha de determinar si aquest és responsable del pagament d'aquestes feines de neteja o, per contra, ho és l'explotador de l'activitat, ha paralitzat, momentàniament, l'execució de la reclamació municipal del pagament del cost de la neteja. Els titulars de la planta de reciclatge realitzaven una activitat de gestió de residus il·legal consistent en el tall de pneumàtics vells, sense la preceptiva autorització.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.