| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 6 d'octubre de 2022


diumenge, 7 de desembre de 2008
>

Millo casa totes les faccions en una executiva extensa que pretén reconciliar el PP gironí

El president vol fer créixer el partit a les comarques gironines

S.G-A.. Girona
Al PP a les comarques gironines hi conviuen conservadors i liberals, centristes i dretans de dretes, i catalanistes, dels de tan catalans com espanyols, i espanyolistes, dels de més espanyols que catalans. Josep Enric Millo, nou president del PP gironí, ha elaborat una executiva de 44 membres dividits en cinc àrees. El seu objectiu és casar totes les faccions.

Josep Enric Millo va ser escollit president del PP a les comarques gironines, el 29 de novembre passat, per quasi un 95 per cent dels vots dels participants en l'11è congrés gironí del partit. Formava candidatura amb Antonio Pelegrín, secretari general. Tanta confiança l'obliga a fer una macroexecutiva per integrar-hi la dispersió d'interessos dels populars gironins, amb desavinences sovint més personals que ideològiques.

Per això, Millo decideix crear cinc àrees, quatre de les quals, dirigides per un vicesecretari general: José Luis Montero es farà càrrec d'organització, María Ángeles Olmedo, d'acció sectorial; Xavier Domínguez, d'acció electoral, i Jordi Farré, de participació. A més, Concepció Veray, presidenta destituïda per Ángel Acebes, torna com a càrrec de confiança de Millo, i es fa càrrec de l'àrea de comunicació.PRIMERA REUNIÓ
Aquesta executiva va celebrar dijous la seva primera reunió, durant la qual es van definir els principals objectius del partit en els propers anys. Així, el PP gironí vol crear una «estructura organitzativa oberta, participativa i eficient», millorar la relació i el contacte directe amb la societat civil organitzada i millorar la confiança dels ciutadans, per tenir més presència institucional, en l'àmbit municipal –ajuntaments, consells comarcals i Diputació de Girona–, al Parlament de Catalunya i al Congrés dels Diputats. Per això, Millo troba important millorar la implantació a totes les comarques i municipis de les comarques gironines.


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Rebateig de la plaça.

>Cinc àrees i 44 membres

>El PSC vol ser el partit gironí hegemònic

>Els 178 del consell de federació i els 5.931 afiliats

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.