| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 23 d'octubre de 2019


dimarts, 2 de desembre de 2008
>

Girona serà el marc d'una trobada de més de 300 organitzadors professionals de congressosMÒNICA CABRUJA. Girona

La ciutat de Girona ha estat triada per ser el 2012 el marc del congrés estatal d'organitzadors professionals de congressos (OPC), que reunirà més de 300 assistents. Aquesta trobada es portarà a terme a l'Auditori Palau de Congressos i es considera molt important per a la promoció del turisme de negocis. Aquest anunci el van fer ahir la presidenta de la federació espanyola d'empreses organitzadores professionals de congressos, Chon Durán, i el president de l'associació de Catalunya d'empreses organitzadores de congressos i reunions, Tomàs de Gil, que participen en una reunió d'una trentena d'empreses organitzadores de congressos que es porta a terme des de diumenge i fins demà a Girona. Ahir, els màxims representants de les OPC van portar a terme a l'Auditori Palau de Congressos una jornada de treball i la reunió de la junta directiva. Els presidents de l'associació catalana i de la federació de l'Estat espanyol i la presidenta de les empreses organitzadores de congressos de Portugal, Helena Weinstein, van destacar les condicions favorables de la ciutat per celebrar jornades, convencions i congressos de tot tipus, per la capacitat de les instal·lacions i pel fet que les comarques gironines disposen «d'un bon nombre de places hoteleres i una gran riquesa patrimonial, turística i gastronòmica», segons van destacar.

El director de la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, Ramon Burnusell, va manifestar que Girona té un «gran recorregut» com a destinació d'aquest tipus de turisme. «Les instal·lacions són noves, disposem de tots els avenços tecnològiques i tenim un entorn per oferir molt important», va indicar. Els participants a la reunió han fet una visita a diferents indrets de les comarques gironines.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.