| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 18 d'octubre de 2021


diumenge, 30 de novembre de 2008
>

L'Ajuntament de Sils s'ha assabentat aquesta setmana que el pla d'infraestructures elèctriques del govern inclou la cons...J.C.. Sils.

...trucció d'una línia de 110 kv que uniria la seva subestació amb la de Riudarenes. La línia comportaria la construcció de diverses torres d'entre 10 i 30 metres depenent dels casos, i en el tram més proper a Sils passaria molt a prop dels estanys i de la zona de futur creixement de la població, amb la qual cosa comportaria força perjudicis al municipi.

L'alcalde, Martí Nogué (IdS-PM), va explicar que aquesta línia té com a única finalitat el transport d'electricitat sobrant de Riudarenes cap a pobles del Maresme i la Selva més litoral, amb la qual cosa s'hi va mostrar absolutament en contra.

Nogué va assegurar que l'Ajuntament farà tot el possible perquè la línia no es faci, ja que no aporta cap benefici a Sils i sí molts perjudicis, i que si no es pot evitar s'intentarà que es faci soterrada. Tot i això, l'alcalde de Sils va voler deixar clar que aquest projecte elèctric tot just és a les beceroles, i va prometre que el consistori faria tot el que fos al seu abast per aturar-lo. Sils no vol la línia que enllaçaria la seva subestació amb la de Riudarenes


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.