| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 4 de juny de 2023


dimarts, 25 de novembre de 2008
>

Amposta pagarà mig milió per la fallida de la gestora de l'escorxadorACN. Amposta

L'Ajuntament d'Amposta haurà de fer efectiu el pagament de 520.000 euros al jutjat mercantil número 1 de Tarragona arran de la fallida de l'empresa concessionària de l'explotació de l'escorxador municipal. Aquesta és la quantitat que l'empresa hauria invertit a l'equipament i, amb el seu pagament, el consistori rescindeix la concessió en vigor. El ple ha aprovat aquesta mesura, amb els vots a favor de l'equip de govern de CiU i en contra de PSC i ERC a l'oposició.

El portaveu municipal del PSC, Antoni Espanya, ha acusat l'equip de govern convergent d'haver protagonitzat un cas «molt desafortunat» de gestió municipal, tant en l'àmbit polític, econòmic com formal. Després de recordar que la dimensió de l'equipament en feia inviable la rendibilitat, el regidor socialista ha recordat que, a banda dels 520.000 euros destinats a cobrir els deutes amb els creditors, el consistori haurà d'afegir el pagament de 30.000 euros en despeses judicials i el cost de la construcció, 1,5 milions d'euros. «Està per veure ara si algú es farà càrrec de la concessió de l'escorxador», ha aventurat Espanya.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.