| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 13 de juny de 2024


divendres, 21 de novembre de 2008
>

Les obres del pont penjant d'Amposta s'acabaran el maig del 2009R. ROYO. Amposta

A mesura que passen els dies el malestar va creixent a Amposta, particularment a l'Ajuntament, on encara no han rebut cap resposta del Ministeri de Foment amb relació a la sol·licitud d'una reunió amb la ministra de Foment o amb algun alt càrrec del ministeri per donar explicacions sobre el retard en les obres del pont penjant d'Amposta. L'última novetat és la resposta per escrit que ha rebut aquesta setmana el senador de CiU i exalcalde d'Amposta, Joan Maria Roig, en la qual la secretaria d'estat d'Administracions Públiques l'informa que les obres s'acabaran el maig del 2009 i que l'actuació s'ha dut a terme amb total normalitat i sense cap incidència. «Aquesta resposta és inacceptable perquè obvia els greus perjudicis que aquestes obres han ocasionat a la mobilitat de la ciutat i principalment als comerços de l'avinguda Alcalde Palau», va manifestar ahir l'alcalde, Manel Ferré, que va dir que se sent «desemparat» per l'administració en aquest tema.

Per la seua banda, el senador convergent, Joan Maria Roig, va assenyalar que no considera vàlida aquesta resposta i va avançar que dijous de la setmana que ve hi ha prevista una compareixença de la ministra de Foment al Senat en la qual CiU preguntarà directament sobre aquest tema. «Demanarem que s'acceleren les obres i que un representant de Foment reba l'alcalde d'Amposta», va dir Roig.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.