| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 4 de juny de 2023


divendres, 21 de novembre de 2008
>

L'Aldea es queixarà a Adif perquè l'estació ara tanca a les 21.50 horesGUSTAU MORENO. Aldea

L'estació de tren de l'Aldea té nous horaris des del passat 15 d'octubre, i no presta servei abans de les 6.10 hores del matí, ni després de les 21.50 hores de la nit. De fet, la reducció de l'horari nocturn, mesura que no ha estat comunicada a l'Ajuntament, ha obligat l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) a habilitar un accés alternatiu per als viatgers, situat en un dels laterals de l'estació.

Així, els usuaris de quatre trens, amb destinació a Vinaròs (22.07 h), Barcelona (22.19 h) i Tortosa (22.21 h i 23.06 h), es troben l'estació a les fosques i sense megafonia, i per tant sense saber a quina de les andanes hauran d'esperar el seu tren. En aquest sentit, l'alcalde de l'Aldea, Daniel Andreu, va confirmar ahir que ha encarregat un informe a la policia local per conèixer la situació, amb l'objectiu de presentar la corresponent reclamació a Adif. «No pot ser que en lloc de guanyar serveis, pujant la freqüència de pas i el número de combois com fan en altres zones, estiguem perdent les prestacions d'una estació que està assolint una ràtio de viatgers molt alta», va dir Andreu. «Els nous horaris són controvertits; però a més és lamentable i una gran decepció que l'estació central de les Terres de l'Ebre estiga perdent serveis, just ara que el Senat ha aprovat una proposta perquè s'hi ature l'Euromed», va insistir. De fet, ahir va saber-se que el senador de l'Entesa, el flixenc Pere Muñoz, presentarà el 25 de novembre una pregunta al Senat perquè el govern explique si Adif té previst reduir el personal de les estacions d'Ascó, Flix i Riba-roja d'Ebre.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.