| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 5 de juliol de 2022


divendres, 21 de novembre de 2008
>

Penedès. Jornada de participació per apropar l'Ajuntament de Cubelles als ciutadans, el 28 de novembreEL PUNT. Cubelles

L'Oficina de Participació i Informació Ciutadana (OPIC) de l'Ajuntament de Cubelles organitza la primera edició de la jornada de participació ciutadana L'Ajuntament, més a prop teu. Propostes per construir un Ajuntament més proper a la ciutadania, el proper 28 de novembre. La sessió, que tindrà lloc al centre social del municipi, començarà a les 17.30h i es clourà a les 20.45h.

La inauguració de l'acte tindrà la presència del subdirector general de Participació en l'àmbit local de la Generalitat de Catalunya, Fernando Pindadoa, que estarà acompanyat de l'alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, i el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Grau. A partir de les sis de la tarda començarà la primera ponència, titulada La bústia ciutadana: l'experiència de Girona, un exemple de la millora dels canals de comunicació entre la ciutadania i l'Ajuntament de Girona.

La segona ponència, El Síndic de Greuges: el defensor dels drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania, servirà per informar en què consisteix la figura del síndic, les seves competències i atribucions, i com pot millorar els canals de participació ciutadana. Així mateix, també es presentarà el conveni que l'Ajuntament de Cubelles ha signat amb el Defensor de les Persones, una iniciativa aprovada per unanimitat en el ple municipal del passat mes d'octubre.

La jornada de participació es reprendrà a les 20h amb una taula rodona moderada pel catedràtic de ciència política de la UAB Joan Botella, que tindrà la participació dels caps de llista de totes les formacions polítiques amb representació municipal, que debatran noves propostes per construir un Ajuntament més proper a la ciutadania. NOTÍCIES RELACIONADES

>CDC i UDC de Sitges giren full a les desavinences i creen una federació

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.