| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 11 d'agost de 2020


dijous, 20 de novembre de 2008
>

CiU i PP s'oposen al projecte de transformació de l'àrea agrícola de Can Trabal, a l'HospitaletEL PUNT. L'Hospitalet de Llobregat

Els grups municipals de CiU i el PP a l'Hospitalet rebutgen el projecte de remodelació de l'àrea agrícola de Can Trabal. Els dos partits a l'oposició comparteixen un mateix argument per mostrar-se en contra d'aquest projecte, que és la pèrdua d'espai verd, que segons CiU significa 100.000 metres quadrats menys de zona verda. A més, tant CiU com el PP comparen la pèrdua de zona verda de Can Trabal amb la que es va produir amb Can Rigal, on es faran un miler de pisos.

A més de fer-hi un gran parc, el projecte de Can Trabal preveu que part de la superfície que ara està catalogada com a zona verda passi a convertir-se en àrea industrial i zona de serveis. I en aquesta zona de serveis s'instal·larien oficines, un centre comercial i un hotel.

«No veiem clar que es perdi zona verda per crear una nova zona industrial», va denunciar Meritxell Borràs, portaveu del grup municipal de CiU. A més, va assenyalar la contradicció entre el projecte de Can Trabal i el fet que el pla de reforma de les àrees industrials de la ciutat prevegi «la destrucció de l'actual zona industrial per convertir-la en zona d'habitatges».

«No volem perdre espai verd i lluitarem contra l'especulació», va subratllar en una línia semblant Juan Carlos del Río, portaveu del grup municipal del PP, que va demanar fer un referèndum popular entre els veïns per «decidir què se'n vol fer, de Can Trabal». A més, Del Río va anunciar que pensen proposar al Parlament que aquesta zona sigui catalogada com a parc agrari del Baix Llobregat per evitar així que se li puguin donar altres usos més enllà del de zona agrícola.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.