| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 13 de novembre de 2019


dijous, 13 de novembre de 2008
>

Tossa compra l'empresa del geriàtric per 1 euro, però n'hereta el deuteJ. COLOMER. Tossa de Mar

L'equip de govern de CiU a Tossa aprovarà en el ple d'aquesta nit l'adquisició per un euro de l'empresa Conviure i l'acceptació de la hipoteca i del passiu. Aquesta empresa era l'encarregada de la gestió del geriàtric, i ara se n'ha volgut desfer perquè no els era rendible.

El PSC va criticar ahir durament aquesta compra, ja que asseguren que l'Ajuntament ha pagat un euro únicament per assumir una hipoteca de 96,561,51 euros. El PSC afirma que la gestió del geriàtric ha estat donada ara a Vallparadís i es pregunta com és que no s'ha fet subrogar la hipoteca a aquesta empresa en comptes de fer servir diners públics. «Diuen que no hi ha diners, però n'hi ha per segons què», acusa la portaveu del PSC, Pilar Mundet.

En canvi, l'altre grup de l'oposició, Tossa Unida, no va voler qüestionar aquesta decisió del govern. «Primer són els avis, i després qualsevol altra cosa», va dir Gisela Saladich (TU). La portaveu de TU assumeix que Conviure «no podia pagar la hipoteca» i que s'ha d'intentar que la nova empresa pugui fer «l'ampliació», ja que el geriàtric és massa petit i gens rendible.

Aquest diari no va poder contactar ahir ni amb l'alcaldessa, Imma Colom, ni amb la primera tinenta d'alcalde, Maria Teresa Moré. NOTÍCIES RELACIONADES

>L'Ajuntament de Tossa compra per només 1 euro l'empresa del geriàtric, i també el seu deute

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.