| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 15 de novembre de 2019


divendres, 31 d'octubre de 2008
>

Tastet de carn de poltre.





+ Tastet de carn de poltre. Foto: LL.S.
En el marc de la xerrada sobre races autòctones, ahir també es va fer un acte sobre la comercialització de carn de poltre de muntanya del Ripollès, al pavelló de productes del territori. L'acte va anar càrrec de Guillem Pastoret i Joan Moret, de l' Associació de Criadors d'Eugues de Muntanya del Ripollès (ACEMR), els quals van parlar de la qualitat dels productes de races autòctones. Tot seguit, els visitants van poder gaudir d'un tast de carn de poltre.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>La Diputació i JARC impulsen un projecte per reintroduir races autòctones d'oca i gallina

>El «reincident» Ricard Biel rep el Casero dos anys després de ser-ne el finalista

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.