| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 28 de setembre de 2022


dilluns, 27 d'octubre de 2008
>

L'hora del pilarR.LL.. Sitges

Si el pilar de vuit va ser la notícia principal a la diada de Sant Narcís, el de sis també ho ha estat per als Castellers de Barcelona i els de Sants, que curiosament han fet història el mateix cap de setmana. Els primers van descarregar-lo ahir a Molins de Rei, i els segons van carregar-lo dissabte a la tarda, a Sitges. Només la mala sort va fer que no el poguessin completar, ja que va caure quan, amb l'enxaneta sobre la pinya, l'aixecador va patinar quan es disposava a baixar.

La diada de la Jove de Sitges va tenir com a convidats d'honor uns Castellers de Vilafranca que van completar el tres de nou com a castell més destacat, i que curiosament només van carregar el pilar de set folrat, un espadat que no queia des de fa quatre anys.

Terrassa també va afegir-se dissabte a les places que han vist castell de nou en aquest intens cap de setmana. Va ser el tres que els Minyons van completar en la diada del seu local. L'actuació va permetre als Castellers de la Vila de Gràcia carregar el primer dos de set de l'any.

Finalment, cal destacar el comiat de la Jove de Tarragona i els Xiquets de Reus. Els tarragonins van acabar temporada estrenant el nou de set, mentre que els del Baix Camp van acabar amb un regust amarg: un intent de quatre de vuit i no poder estrenar el dos de set. NOTÍCIES RELACIONADES

>Els Minyons trenquen el malefici

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.