| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 20 d'agost de 2019


dissabte, 25 d'octubre de 2008
>

Ryanair tancarà la seva base a l'aeroport de ValènciaEFE. Dublín

L'aerolínia irlandesa de vols econòmics Ryanair tancarà la seva base a l'aeroport de València pel rebuig de les autoritats regionals a reunir-se amb representants de la companyia, segons va anunciar ahir el seu vicepresident executiu, Michael Cawwley. La mesura, va dir el directiu en un comunicat, representa una pèrdua de més de 70 vols setmanals, 750.000 passatgers anuals i uns 800 llocs de treball. Segons Cawley, el govern del País Valencià s'ha negat repetidament a reunir-se amb Ryanair per establir determinades condicions que permetin la continuïtat de l'augment del volum de trànsit i de passatgers a l'aeroport i va acusar-lo de donar suport econòmic a altres aerolínies regionals, com Air Nostrum.

Cawley va assegurar que es mantindran «operacions limitades» entre l'aeròdrom valencià i altres bases i va condicionar el restabliment de la base a la disposició de les autoritats a començar tandes de converses amb la companyia. Insisteix que el creixement experimentat per l'aeroport és degut al gran nombre de rutes internacionals que gestiona Ryanair, «cosa que ha revitalitzat el turisme a la zona».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.