| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 18 d'agost de 2019


divendres, 24 d'octubre de 2008
>

El cap de l'oposició farà dos dies d'alcalde de Camprodon perquè el govern farà un viatge

La sortida és privada i se la paguen de la butxaca

JORDI CASAS. Camprodon
El cap de l'oposició, Daniel Birba, de CiU, serà l'alcalde accidental de Camprodon durant aquest cap de setmana, perquè els set regidors de l'equip de govern del PSC faran un viatge tots junts a l'Alguer. L'alcalde de Camprodon, Esteve Pujol, va remarcar que és un viatge d'amics, privat i que, per tant, se'l paguen de la seva butxaca.


Esteve Pujol va explicar ahir que cedint l'alcaldia accidental al cap de l'oposició ha volgut fer un exercici de democràcia. I és que tot i que per llei no calia nomenar un substitut –Pujol no serà fora més de quaranta-vuit hores–, va proposar a Daniel Birba, en l'última junta de portaveus, si volia ser l'alcalde accidental. «Em va semblar un bon exercici de democràcia. De fet, des de sempre, he cregut i he dit que l'Ajuntament de Camprodon som els onze regidors, els de l'equip de govern i els de l'oposició i, ara, era una bona ocasió per exemplificar-ho», va indicar.

Els set regidors de l'equip de govern socialista se'n van amb les respectives parelles a fer un viatge privat. «A part de regidors, som amics», va aclarir Esteve Pujol. Ell mateix va voler remarcar que es tracta d'un viatge estrictament privat que paguen de la seva butxaca. El viatge és a l'Alguer, i surten avui cap al tard en un vol de baix cost.

De fet, si no hi ha cap imprevist, Daniel Birba només haurà d'exercir d'alcalde accidental en un parell d'actes durant aquest temps. En concret, representarà el consistori en la concentració de motos velles i en l'espectacle que oferiran les patinadores del Club de Patinatge Artístic d'Olot, que se celebraran a Camprodon.DANIEL BIRBA
portaveu de ciu
Té 43 anys i és advocat de professió. Casat i amb tres fills, va optar per primera vegada a l'alcaldia en les últimes eleccions.


 NOTÍCIES RELACIONADES

>El cap de l'oposició accepta fer d'alcalde de Camprodon dos dies

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.