| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 5 d'octubre de 2022


dijous, 23 d'octubre de 2008
>

Presentacions il·lustres i d'un homònimL.P..

La venjança del bandoler es podrà trobar a partir d'avui a totes les llibreries catalanes, amb una primera edició de 15.000 exemplars. El llibre serà presentat en diferents punts del país. La primera presentació, però, no serà pública sinó adreçada als petits llibreters de les comarques gironines, divendres al vespre.

Les presentacions públiques es faran a mitjan novembre. La primera es farà a Barcelona, el dilluns 10 de novembre, a càrrec del president de la Generalitat Jordi Pujol i Soley, a Proa Espais. El fet que el protagonista narrador de la novel·la es digui exactament igual va provocar que es demanés al seu honorable homònim que fes la presentació a la capital catalana. La segona presentació anirà a càrrec d'un altre honorable, però conseller. Serà Joaquim Nadal, exalcalde de Girona i conseller de Política Territorial i Obres Públiques. Es farà el dia 17 de novembre en un acte organitzat conjuntament per la Llibreria 22 i la galeria d'art El Claustre. La presentació es farà a la galeria d'art. Se'n faran d'altres, a Besalú, per exemple, però encara no hi ha dates.

Paral·lelament, La venjança tindrà un web amb jocs interactius i concursos amb premis, com ja es va fer amb El pont dels jueus.EN CASTELLÀ, EN POCS DIES


D'altra banda, la novel·la tindrà la seva edició castellana en molt pocs dies. La versió en castellà sortirà el mateix dia de la presentació gironina, el 17 de novembre. L'editarà Planeta amb el títol La venganza del bandolero.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>La recuperació d'una antiga cançó popular

>Martí Gironell guanya el Nèstor Luján amb la història d'un «bandit honest»

>«En Boquica no era bo o dolent, el van marcar les circumstàncies»

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.