| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 21 d'octubre de 2017


dijous, 23 d'octubre de 2008
>

Aniversari amb misteri

L'FNAC d'El Triangle celebra els deu anys amagant una dotzena d'invents surrealistes entre els seus productes habituals

SUSANA PÉREZ. Barcelona

+

L'aparell per gestar nadons de l'FNAC d'El Triangle. Foto: J.R.

L'últim DVD de Lost, l'última novel·la de Ruiz-Zafón i un aparell per gestar nadons fora del ventre de la mare. L'FNAC d'El Triangle va obrir ahir la celebració del seu desè aniversari amb una fórmula original, que defuig tots els convencionalismes i que va agafar de sorpresa algun visitant despistat. En part, per la imaginació desbordada de Pep Torres, l'autor de la dotzena d'invents que, des d'ahir al matí, i fins al 16 de novembre, es barregen amb els productes que cada dia es poden trobar a les lleixes de l'FNAC.

Una màquina per escriure a mà i un paper prearrugat són alguns dels articles estratègicament situats per sorprendre el visitant. Aquests invents no són fruit de l'atzar. El seu creador assegura que els trobarem a la botiga en un termini de deu anys. «Si la societat va per aquest camí, els invents del futur seran aquests», sentencia Torres. «La màquina per gestar nadons serà útil perquè l'embaràs no interfereixi en la vida laboral de la dona, l'aparell per escriure a mà ens servirà a tots, ja que en el futur només sabrem teclejar, i el paper prearrugat estalviarà feina als empleats de recursos humans, que l'única cosa que fan és llançar els nostres currículums a la paperera», hi afegeix.

El visitant veurà que, tot i que els invents no es venen, tots porten l'etiqueta, en la qual s'indica la mida, la funció i el preu. És per això que ahir dos visitants desconcertats de l'FNAC d'El Triangle, davant l'aparell per gestar nadons, deien: «Ja no saben què inventar. Què és això?». D'altres, més atents, ironitzaven: «És l'invent que necessitem.» En total, deu invents infiltrats entre els articles de l'FNAC d'El Triangle. Més un a la botiga de Diagonal Mar i un altre a la de l'Illa.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.