| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimecres, 8 de desembre de 2021


dissabte, 18 d'octubre de 2008
>

Dos gironins entren en dues de les millors escoles de dansa europeesXAVIER CASTILLÓN. Girona

 Foto: EL PUNT

+ Tess Buck i Gili, i David Rodríguez i Cañabate. Foto: EL PUNT

Dos joves ballarins gironins, Tess Buck i Gili (disset anys) i David Rodríguez i Cañabate (dinou anys) han començat el nou curs en dues de les escoles de dansa més prestigioses d'Europa. Tots dos han estat alumnes de Maria Elvira Buck-Gili, de The Classical Ballet School de Girona, i també han estudiat a l'Institut del Teatre.

Tess Buck, filla de Maria Elvira, ha aconseguit una beca a l'English National Ballet School, amb seu a Londres. Mentrestant, David Rodríguez ja és a Lausana (Suïssa), on ha fet les primeres classes a l'escola Rudra, del famós Maurice Béjart. Tant l'escola anglesa com la suïssa mantenen lligams molt estrets amb les seves respectives companyies professionals, la qual cosa pot afavorir que els dos joves gironins puguin accedir a escenaris importants en els anys vinents. Com a curiositat, David va començar a ballar fa només dos anys, després d'haver passat per l'esbart Fontcoberta. Maria Elvira Buck-Gili ha estat ballarina professional a Flandes, Munic i Brussel·les, i és examinadora de mètode anglès.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.