| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 25 de febrer de 2020


divendres, 17 d'octubre de 2008
>

Tomben un segon contenciós de l'Ajuntament de Blanes contra el traçat del desdoblament de l'N-IIANNA PUIG. Blanes

El jutjat ha desestimat un contenciós que l'Ajuntament de Blanes havia presentant contra el desdoblament de l'N-II. Ja és el segon que no s'accepta i ara les esperances d'èxit del consistori blanenc estan dipositades en un tercer –i últim– recurs.

En aquest darrer cas, l'Ajuntament sol·licitava mesures cautelars perquè es paralitzés el projecte fins que no s'haguessin resolt tots els processos judicials. Segons va explicar ahir l'alcalde, Josep Trias (CiU), la informació que té l'Ajuntament és que «s'ha desestimat per criteris de benefici general». Trias sosté que s'ha optat per no presentar cap recurs a aquesta sentència, ja que hi havia poques opcions que hagués estat acceptat. «A part, veient l'agilitat de les obres de l'N-II, que en algun tram estan aturades per falta de pressupost, seria absurd presentar un recurs, perquè segurament es resoldrà abans el contenciós, encara ara pendent», va dir Trias.

La desestimació del primer contenciós es va saber el mes de setembre passat. L'Ajuntament al·legava que no s'havia fet la declaració d'impacte ambiental que necessàriament havia de contenir el projecte. En aquell moment, Trias va treure importància a la sentència afirmant que «ja s'esperava i que eren més optimistes pel que fa als altres dos recursos». Ara només en queda un, que és contra el traçat pròpiament dit. Aquest es preveu que passi a tocar del Vilar i també contempla la creació d'un nus de comunicacions prop del nucli urbà. La millor opció per Blanes seria la de continuar l'actual traçat de l'N-II, l'anomenada opció Tordera.

Foment ara està redactant el projecte i només s'ha sabut que el traçat passarà a 330 metres de l'ermita del Vilar i que es construirà un viaducte per minimitzar l'impacte.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.