| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 9 de maig de 2021


dijous, 16 d'octubre de 2008
>

El quart festival Taca d'Oli de Reus es dedicarà a Joan Brossa

Del 5 al 8 de novembre s'organitzaran diversos actes relacionats amb el poeta

CARINA FILELLA. Reus
Després de tres anys de rodatge, el festival de poesia Taca d'Oli de Reus s'organitzarà per quart any, del 5 al 8 de novembre, amb alguns retocs. Per exemple, que a partir d'ara el certamen es dedicarà a un escriptor o temàtica concreta. Enguany serà Joan Brossa, amb motiu del desè aniversari de la seva mort. Per això, s'han muntat exposicions, representacions teatrals i actuacions de màgia relacionades amb la seva obra. A més, Narcís Comadira triarà els quinze millors poemes de la literatura catalana.

Una exposició de poemes objecte realitzats per alumnes de quart d'ESO de Reus inaugurarà el dimecres dia 5 de novembre, a la sala Santa Llúcia (19.30 h), el quart Taca d'Oli. Tot seguit, Àngels Aymar dirigirà l'espectacle Brossa als ulls. Com que Brossa «creia que la poesia no és una cosa exclusiva de la paraula, sinó que està en el circ, en la màgia o en el cinema», el festival inclourà també espectacles d'aquestes gèneres, segons va dir ahir Isabel Olesti, coordinadora del festival. Per exemple, l'il·lusionista Hausson, el muntatge Poemància, amb accions de màgia i poesia escènica que el mateix Brossa va dissenyar per a aquest espectacle. Fins al 8 de novembre es podran veure a diferents espais de la ciutat moltes altres activitats, algunes que repeteixen d'edicions anteriors, com Un tren de poesia, en què poetes de Tarragona i de Reus recitaran poemes en trens que uneixen les dues ciutats; i altres que són novetat, com una projecció de pel·lícules de l'actriu de striptease Chista Leem i una fira de poesia al carrer que tindrà lloc el dia 8 al passeig Prim.

 NOTÍCIES RELACIONADES

>Rierada de poemes a les Borges

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.