| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 16 de febrer de 2019


dimecres, 15 d'octubre de 2008
>

Millo i Pelegrín afirmen que el PP comença una nova etapa conciliadoraMONTSE BARRERA. Girona

+ Millo i Pelegrín, en la roda de premsa d'ahir. Foto: ACN

La nova candidatura del PP a les comarques gironines, formada per Enric Millo com a candidat a la presidència del partit, i per Antoni Pelegrín com a secretari general, va afirmar ahir que amb aquests canvis comença una nova etapa basada en un «esperit conciliador» després d'anys de discrepàncies internes a dins del partit. D'aquesta manera, els dos candidats van coincidir en la importància d'«unir esforços» de totes les corrents del partit i compartir un projecte de renovació «tranquil·la» amb els objectius d«impulsar» el PP a la demarcació gironina. Aquesta candidatura, que es presentarà en el proper congrés del PP del 29 de novembre, «és un pacte del qual només en quedarà fora qui vulgui excloure's», va dir Millor, que va afegir que farien un esforç perquè «ningú quedés exclòs». Millo, que no va voler avançar els noms que entraran a formar part del nou equip, va argumentar que ara començaran a treballar per assignar les funcions a les persones que formaven part del seu equip i el de Pelegrín.

Hi havia tres precandidatures per presidir el PP, encapçalades per Millo, Pelegrín i el regidor de Figueres, Diego Borrego. Millo va donar a entendre que Borrego podia sentir-se molest per la candidatura conjunta amb Pelegrín. «És humà que en les 72 hores posteriors a l'acord hi hagi gent que pugui mostrar-se sorpresa. Això requereix una explicació tranquil·la», va dir.

El PP va crear una gestora després de la destitució de la llavors presidenta del partit, Concepció Veray, l'octubre del 2007. Amb el canvi, la presidència de la gestora va recaure en Alícia Sánchez-Camacho, que ja havia estat presidenta del partit a Girona i que ara ho és a Catalunya.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.