| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 17 d'agost de 2018


dimarts, 14 d'octubre de 2008
>

Desplegaran 1.000 mossos a TarragonaPEP LLOSES, PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I AMICS DE BELLTALL (CONCA DE BARBERÀ)..
Llegeixo amb entusiasme que tindrem 1.000 mossos a les comarques tarragonines, la qual cosa vol dir, o hauria de suposar, que la seguretat a les nostres comarques millorarà. Espero que aquesta millora arribi també als pobles petits de les nostres comarques i que no es limiti a les capitals de comarques i grans vies de comunicació. Dic això per l'evidència que per desgràcia em toca patir a Belltall, on constantment veiem vehicles saltant-se el semàfor en vermell, fent avançaments en contínua o circulant a velocitats excessives dins el nucli urbà (per on passa la carretera C-14). Fa uns mesos llargs vaig enviar una carta al cap d'Interior de Tarragona sol·licitant-li una major presència policial pel poble. Durant un temps a Belltall hi vam poder veure els Mossos amb una freqüència raonable i òbviament van poder sancionar els infractors, que no eren pocs. Però això ja fa uns mesos llargs que es va acabar i ja no notem la presència policial al poble. Esperem que ara amb aquests 1.000 mossos que arribaran, almenys dos puguin visitar Belltall per tal de fer-hi complir la normes de circulació i ens ajudin a sentir-nos més segurs. Nosaltres, per l'altra banda, seguirem treballant amb els polítics per tal que els petits pobles també estiguem en els plans de prevenció d'accidents, plans de seguretat, etc., dels Mossos d'Esquadra.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.