| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 14 d'agost de 2020


diumenge, 5 d'octubre de 2008
>

L'ajuntament de Sarrià de Ter extrema les mesures policials per evitar robatorisEL PUNT. Sarrià de Ter

L'Ajuntament de Sarrià de Ter ha extremat les mesures policials per evitar que proliferin els robatoris i altres incidents que s'han produït a la localitat darrerament, segons una nota que ha fet pública el consistori.

La primera d'aquestes mesures és la que permet que a partir d'aquest cap de setmana que la policia local faci patrulles nocturnes per tota la localitat en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal de Girona.

Antre altres actuacions que es preveu que es portaran a terme, hi ha la celebració d'una reunió amb el delegat de la Generalitat a Girona i els Mossos d'Esquadra per tractar de la presència d'aquest cos policial a la localitat.ASSOCIACIONS DE VEÏNS
Una altra de les mesures que es considera molt important és reunir els representants de totes les associacions de veïns del municipi per comunicar-los les mesures que s'han adoptat per part de l'Ajuntament i al mateix temps programar entre tots unes xerrades dirigides a tots els interessats sobre la difusió de consells de protecció ciutadana i de prevenció.

La nota difosa per l'Ajuntament també remarca que se seguiran les converses amb els municipis veïns, especialment amb Sant Julià de Ramis i Girona, amb la finalitat de poder coordinar esforços pel que fa a la seguretat i a la presència policial.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.