| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 21 de setembre de 2019


dimarts, 30 de setembre de 2008
>

Obren un expedient al pregoner de Blanes per tallar sense permís l'antic camí al VilarANNA PUIG. Blanes

L'Ajuntament de Blanes ha obert un expedient al darrer pregoner de la festa major, l'exfarmacèutic i escriptor Joan Adell, per haver tallat sense permís el camí natural per anar al Vilar. Adell és propietari de la finca que travessa aquest camí, el qual és d'ús públic ja que hi ha un dret de pas. Segons es va explicar ahir en el ple, Adell ha tallat el camí amb unes roques, fet que modifica el seu recorregut original, i ha col·locat una tanca amb un cartell en què es prohibeix el pas, amb l'argument que és un camí privat.

ERC i EUiA, a l'oposició, van exigir ahir al govern «contundència i celeritat» per resoldre aquesta qüestió. Fins i tot, la republicana Conxita Boldú va afirmar que el seu grup podria presentar una moció perquè es retiri el títol de pregoner «a una persona que no ha tingut prou sensibilitat en aquest tema, tot i que fins ara havia merescut l'honor d'ostentar el títol». El regidor Joan Salmeron (EUiA) va afegir que el seu grup emprendrà totes les mesures legals necessàries per garantir que aquest camí torni a ser d'ús públic.

El regidor d'Urbanisme, Carles Gibert (CiU), va confirmar que s'havia obert un expedient i que «la jurisprudència empara l'Ajuntament». Per aquest motiu, no va descartar emprendre accions judicials un cop s'acrediti la propietat del camí. «L'Ajuntament actuarà amb contundència i el camí ha d'estar obert perquè la llei ens empara», va dir.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.