| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 15 de setembre de 2019


dimarts, 30 de setembre de 2008
>

TV3 estrenarà «La ratjada», la minisèrie rodada a Lloret de Mar, el dimecres 8 d'octubre

Nina, Lluís Soler i Xavier Serrat, entre d'altres, protagonitzen aquest «thriller»

G.B..
La ratjada ja té data d'estrena: el 8 d'octubre, segons va avançar TV3. La minisèrie, que es va gravar al final de l'any passat a diverses localitzacions de Lloret de Mar, gira al voltant dels problemes que té en Marc Estella (Lluís Soler), antic veí d'un poble de pescadors, quan torna a casa després de sortir de la presó per l'assassinat, 20 anys enrere, del pare del seu millor amic. A més de Lluís Soler (El cor de la ciutat), també hi participen, entre d'altres, la lloretenca Nina i Xavier Serrat (La lola).


+ L'actor Lluis Soler és un dels protagonistes de la minisèrie «La ratjada». Foto: EL PUNT.

La rajada, un peix que predomina a la Costa Brava i que es caracteritza per amagar-se a enmig de la sorra, dóna nom a la nova sèrie coproduïda per TV3 conjuntament amb la productora Alter Ego i ambientada a Lloret de Mar. El títol no és gratuït ja que els seus responsables han volgut fer referència a l'ambient d'intriga de la minisèrie.

La ratjada s'emetrà en horari de màxima audiència els dimecres a la nit. Dirigida per l'actor Miquel Garcia (en Marcel d'El cor de la ciutat),en la minisèrie hi participen la lloretenca Nina, molt vinculada a la seva població natal, i actors destacats com ara Lluís Soler, Vicenta N'Dongo, Pep Torrents, Marta Bayarri i Xavier Serrat, entre d'altres.

El punt de partida de La ratjada és un assassinat a partir del qual s'aniran coneixent els personatges, relacionats amb la pesca i l'hostaleria. Aquest crim coincidirà amb la sortida a la presó del fill d'una família de pescadors, Marc Estella, després d'haver complert condemna per un altre crim.PROMOCIÓ TURÍSTICA
La idea de La ratjada va néixer el 2006 com a iniciativa de l'Ajuntament de Lloret per a la promoció turística de la vila i hi va implicar els empresaris locals, que van subvencionar bona part de la minisèrie. La ratjada mostrarà escenaris emblemàtics de la vila com ara els jardins de Santa Clotilde, el passeig, el port de cala Canyelles i els carrers estrets del nucli antic.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.