| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 23 d'agost de 2019


divendres, 26 de setembre de 2008
>

Donaire és el candidat per dirigir l'Institut de Recerca en Turisme de CatalunyaEDUARD BATLLE. Girona

El professor de turisme de la Universitat de Girona (UdG) i diputat del PSC al Parlament de Catalunya José Antonio Donaire és qui té més números per dirigir el nou Institut de Recerca en Turisme de Catalunya (Irtuca), que el comissionat d'Universitats i Recerca presentarà en les pròximes setmanes. Amb el futur nomenament de Donaire ja s'entreveu que serà la UdG qui finalment obtindrà la seu d'aquest institut, que se situaria al Parc Científic i Tecnològic de la UdG.

Donaire, nascut a Salamanca el 1968 i resident a Sant Feliu de Guíxols, està molt esperançat amb aquest projecte «perquè la UdG i la Rovira i Virgili seran l'espai de pensament d'acció de la nova cultura turística de Catalunya i Europa. Serà innovar en gestió, planificació i tecnologia», va opinar Donaire, que va lloar el caràcter internacional del nou institut i la rellevància que tindrà la UdG, en una època de molts canvis en el sector.

Quan es defineixi la seu de l'institut, a Girona està previst que es faci un tipus de recerca més cultural i a la Universitat Rovira i Virgili, al Camp de Tarragona, més d'àmbit turístic.JOSÉ ANTONIO DONAIRE
PROFESSOR DE TURISME I DIPUTAT AL PARLAMENT
«L'institut és la culminació d'un repte de la UdG, que va començar el 1989 quan es va apostar per tenir una escola de turisme»


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.