| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 23 de juliol de 2019


divendres, 26 de setembre de 2008
>

El govern ha d'indemnitzar un professor interí per haver-lo fet jubilarACN. Barcelona

El govern haurà de deixar tornar a treballar i pagar el sou dels anys no treballats a Rafael Trius, un home que va exercir de professor d'institut durant 21 anys, fins que li van notificar que s'havia de jubilar perquè era interí i tenia 65 anys. D'això fa tres anys, i el jutjat número 4 contenciós administratiu de Barcelona ha dictat una sentència en què exposa per primera vegada que un professor interí té el dret d'exercir fins als 70 anys, de la mateixa manera que els funcionaris. La jutgessa justifica la decisió perquè l'article 122 de la Funció Pública catalana «preveu l'aplicació analògica del règim funcionarial» als interins.

La sentència exposa que, a més a més, el personal interí ha de ser seleccionat mitjançant convocatòria pública que garanteixi els principis de publicitat i capacitat per formar part de la corresponent borsa de treball i exposa que Trius ha estat professor de l'administració durant 21 anys, i els últims sis a l'IES El Castell d'Esparreguera. Això rebat el que defensava el govern, segons el qual cada any havia tingut relacions laborals que haurien començat i acabat cada curs.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.