| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 18 d'agost de 2019


divendres, 26 de setembre de 2008
>

El PSC presenta al·legacions al pressupost de Tossa i exigeix un ple sobre l'auditoriaJ. COLOMER. Tossa de Mar

El grup del PSC de Tossa va presentar ahir al·legacions al pressupost del 2008 i va formalitzar la reclamació perquè «l'equip de govern comandat per CiU» expliqui en un ple els resultats de l'auditoria que va presentar per censurar la política econòmica del govern socialista durant el mandat passat. CiU i PSC mantenen una disputa sobre els resultats de l'auditoria i la seva validesa. «El que pretenen és que l'auditoria digui el que no diu», afirma la portaveu socialista i exalcaldessa, Pilar Mundet. Els socialistes consideren que automàticament va quedar convocat un ple per parlar-ne el dia 9 d'octubre amb una reclamació que van fer, tot i que el govern ho nega perquè entén que la petició no complia els requisits.

El PSC ha presentat fins a cinc al·legacions al pressupost del 2008, que ja es va haver de retirar un cop per irregularitats. El PSC denuncia que el pressupost no incloïa cap informe per escrit d'intervenció, tal com marca la llei; hi ha una omissió contrària a la llei d'hisendes locals; presenta partides d'ingressos d'impossible realització; fa desaparèixer la plaça d'enginyer municipal i no hi ha cap valoració tècnica que certifiqui el valor de taxació de la finca de Sant Grau, que el consistori vol comprar per prop d'un milió d'euros.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.