| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 23 de febrer de 2020


dijous, 25 de setembre de 2008
>

Organitzen a Campdevànol una caravana de solters per anar a Aragó a buscar xicota

El que va començar com una idea d'un grup reduït ara s'ha disparat, i esperen omplir tres autocars

JORDI CASAS. Campdevànol
Un grup d'amics de Campdevànol han organitzat una caravana per anar a buscar xicota a Alcanyís (Terol). L'expedició està oberta als solters, els divorciats i els vidus. Tot va començar com una simple proposta d'un grup reduït de persones que es troben habitualment en un bar. Ara, però, la veu ha corregut i ja s'hi han apuntat homes de diversos municipis del Ripollès. A patir d'ara, han de concretar el dia, tot i que tenen clar que serà un dels caps de setmana de novembre. A l'Ajuntament d'Alcanyís no en saben res, de l'interès del grup de solters per les dones sense casar del municipi, però diuen que els rebran amb els braços oberts.


+ Albert Cambras, ahir, darrere de la barra del bar que regenta a Campdevànol. Foto: J.C.

Tot va començar mig en broma. Vuit amics de Campdevànol que comparteixen el fet que no tenen parella van organitzar una excursió particular a Alcanyís (Terol) per trobar-se amb un grup de dones; aquesta iniciativa, però, s'ha convertit –i ells ho celebren– en una vertadera caravana de solters, divorciats i vidus cap a Aragó. L'objectiu d'aquesta caravana és el municipi aragonès, tot i que ara mantenen contactes amb un conegut d'Alcanyís per trobar un grup de dones que estiguin en les mateixes circumstàncies que ells i que vulguin conèixer-los.

El propietari del bar Cal Triana, Albert Cambra, és el promotor principal de la caravana. «Vénen molts solters al bar i tot va començar com una broma», diu Cambras. I hi afegeix: «Dels que s'han apuntat a la caravana, la majoria són solters.»

El grup d'amics que van tenir la idea inicial en una de les trobades habituals al bar Cal Triana –situat a tocar de l'eix pirinenc i davant per davant del pavelló municipal d'esports– feien broma sobre el tema. Els va sentir una clienta que té un cosí que treballa a l'Ajuntament d'Alcanyís i els va dir que, si volien, ella els podia posar en contacte amb ell per organitzar la trobada. Va ser a partir d'aquell moment que tots plegats van començar a plantejar-s'ho seriosament.

El que no es podien imaginar és que la notícia s'estendria –hi ha ajudat el fet que recentment s'ha celebrat a Campdevànol la festa major– i que, dels vuit amics que eren inicialment, passarien a ser els seixanta actuals i que, a més, s'hi apuntarien homes de tot el Ripollès. Ara encara no han tancat la llista, però, segons les previsions del grup organitzador, creuen que hauran de fer dos autocars i, fins i tot, especulen sobre un tercer.

El contacte que tenen a Alcanyís treballa per trobar el mateix nombre de dones solteres, separades o vídues que el d'homes que configuraran la caravana. Per això, encara no saben si la trobada es farà en aquest poble de Terol o en algun altre de veí. Els que s'hi han apuntat, però, estan ansiosos. «Passen sovint pel bar per saber quan marxarem», assegura Cambras. NOTÍCIES RELACIONADES

>De totes les edats

>Organitzen a Campdevànol una caravana de solters per anar a buscar xicota a Aragó

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.