| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 2 de juliol de 2022


diumenge, 21 de setembre de 2008
>

Els ajuts del govern dels EUA a Wall Street costaran 485.000 milions d'eurosAGÈNCIES. Washington.
Els ajuts promesos pel president dels EUA, George Bush, per rescatar Wall Street de la crisi costaran 700.000 milions de dòlars (485.000 milions d'euros) d'acord amb la proposta legislativa que va arribar ahir al Congrés nord-americà, on haurà de ser valorada per la Cambra de Representants i el Senat. El pla permetrà que el Tresor compri a les financeres els actius danyats per les hipoteques porqueria. Per a això, demana elevar el límit d'endeutament des dels 10,6 fins als 11,3 bilions de dòlars. El president Bush ha defensat la contundència de la intervenció que realitzarà el seu govern per mitigar la crisi, i assegura que és un «preu gran per a un problema gran». En una compareixença a la Casa Blanca al costat del president de Colòmbia, Álvaro Uribe, Bush va dir que no ha volgut ser «tímid» a l'acció contra la crisi, i s'ha mostrat confiat que el Congrés aprovi «aviat» el paquet de mesures.

AUTORITZACIÓ A BARCLAYS
Per altra banda, el jutge del Tribunal de Fallides nord-americà, James Peck, va aprovar ahir l'acord que permetrà a Barclays comprar els actius més importants de la financera nord-americana Lehman Brothers, que ha declarat fallida a principis d'aquesta setmana.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.