| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 20 d'agost de 2019


dimarts, 9 de setembre de 2008
>

La rambla Joaquim Ruyra de Blanes estarà tallada per obres mig any i capgirarà el trànsit al centre

L'Ajuntament no ha previst cap via alternativa a part de les existents fins ara

JORDI COLOMER. Blanes
La remodelació de la rambla Joaquim Ruyra del centre de Blanes obligarà a tallar el trànsit des de finals d'octubre, quan començaran les obres, fins a l'estiu, quan es preveu que el canvi d'imatge estigui ja enllestit. El primer tinent d'alcalde d'Urbanisme, Obra Pública i Mobilitat, Carles Gibert, va demanar ahir «paciència i comprensió» als veïns de Blanes, i va reconèixer que no es pot crear cap via alternativa que substitueixi la pèrdua d'aquesta important artèria comunicativa.


Gibert va destacar que abans que comencin les obres es farà una campanya informativa per explicar als veïns les incidències que comportaran les obres per remodelar el centre comercial en el trànsit de Blanes. Gibert va explicar que la primera part de les obres començaran a Joaquim Ruyra, i que posteriorment, en els carrers adjacents, l'execució s'anirà fent per fases. El primer tinent d'alcalde blanenc va remarcar que aquesta és l'obra més important per a Blanes d'aquest mandat, i va destacar que s'ha aconseguit rebaixar el cost total de l'obra respecte del que estava previst, ja que ara puja a 3 milions d'euros (en principi s'havia parlat de 4 milions).

Sobre les contribucions especials que els veïns hauran de pagar, Gibert va informar que a finals de mes es portarà al plenari la proposta econòmica definitiva.ÀMBIT D'ACTUACIÓ
L'àmbit total d'actuació comprendrà els carrers Muralla, Xavier Brunet i plaça Verge Maria en la seva totalitat, el tram de la rambla comprès entre les places Solidaritat i Catalunya, el tram del carrer Raval entre el carrer Ample i Joaquim Ruyra, part de les places Solidaritat i Catalunya, el tram de Sant Antoni entre Muralla i Ruyra, i zones puntuals de connexió al carrer Anselm Clavé, carrer Mollet i passeig Cortils i Vieta. En tots aquests carrers hi haurà incidències de trànsit durant l'obra que l'Ajuntament ha afirmat que anirà comunicant prèviament als veïns de la zona.


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Reasfaltatge a Banyoles

>Normalitat a Girona

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.