| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 22 d'octubre de 2017


dijous, 4 de setembre de 2008
>

Menjar figues



la proposta

JOSEP PUIGBERT.


Avui a Figueres es podran menjar figues. A les parades del mercat de la plaça del Gra es repartiran prop de sis-centes degustacions de plats elaborats amb aquest producte. Serà l'arrencada de la quarta edició del Menja't la figa, que és una mostra en què participen una catorzena de restaurants de la comarca que es comprometen, fins a mitjan octubre, a incloure en la seva carta plats que tenen figues com un dels ingredients principals. Per exemple, els tastets que es repartiran avui al mercat són de brandada d'arengada i figues, elaborat pel restaurant La Resclosa de Vilanova de la Muga; Quiche de figues i formatge, que farà l'Antaviana de Figueres, i torrada de figa i botifarra d'ou, plat elaborat per l'Hotel Duran de Figueres. Aquesta campanya gastronòmica fa quatre anys que se celebra amb l'objectiu de promocionar aquesta fruita i és organitzada per l'associació notenimketxup.org.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.