| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 20 d'agost de 2019


dimarts, 2 de setembre de 2008
>

L'Agenda (Comarques Gironines)


MERCATS
Besalú, Caldes de Malavella, Campdevànol, Castelló d'Empúries, Girona, Hostalric, Lloret de Mar, Palamós, Pals i Verges.

CONCERTS

PALAFRUGELL
20.30. Plaça Nova. Ball, a càrrec del Duo Ritmo's.

FESTES

L'ESCALA
Festa major. 10.00. Platja. Festival Nàutic + Ofnis. Inscripcions, una hora abans. 10.00 a 18.00. Jornada de portes obertes al Museu d'Arqueologia de Catalunya-Empúries. 11.00 a 13.00 i de 19.00 a 21.00. Museu de l'Anxova i de la Sal. Jornada de portes obertes. 11.30. Església de Sant Pere. Missa solemne presidida i concelebrada amb el bisbe emèrit de Girona, Carles Soler. A continuació, presentació del quadre de Lluís Roura Israel, a l'accés de la capella del Santíssim. 12.45. Plaça de l'Ajuntament. Pregó de festa major a càrrec d'Anna Maria Geli, rectora de la Universitat de Girona. 13.15. Sala d'exposicions municipal. Inauguració de l'exposició de pintura Els meus mariners, de Benjamí Bofarull. Tot seguit, a la plaça de la Sardana, audició de sardanes amb la cobla Montgrins. 16.00 a 20.30. Jornada de portes obertes al Museu de la Moto - Col·lecció privada Vicenç Folgado, al carrer Closa d'en Llop, 9-11. 17.00. La Riba. Festival de tallers (maquillatge, malabars, jocs tradicionals, lateralitat i xapes). 18.00. Pavelló municipal d'esport. Concert de tarda i, tot seguit, ball de festa major, amb l'actuació de l'orquestra Montgrins. 19.00. Camp de futbol. Partit de futbol Padró-Passeig. 22.00. Plaça de la Sardana. Audició de sardanes amb la cobla La Principal de l'Escala.

INFANTILS

BLANES
11.00 a 13.30 i de 16.30 a 19.00. Platja i parc infantil de S'Abanell. Tallers infantils.
PALAFRUGELL
10.30. Taller d'anglès al mercat, per a nens i nenes de 5 a 10 anys. Lloc de trobada, al punt d'informació del teatre municipal. Cada dimarts.

GASTRONOMIA

TOSSA DE MAR
5a Campanya gastronòmica del cim-i-tomba. Restaurants: Capri, Castell Vell, El Portal, Fabrellas, L'Ajustada, Las Rías, Madrugada, Minerva, Pola, Sa Proa, Santa Marta, Túrsia i Víctor. Fins al 30 de setembre.

DONACIÓ DE SANG

AIGUAVIVA
19.00 a 21.00. Polivalent.
GIRONA
10.00 a 13.00 i de 18.00 a 21.00. Clínica Onyar.

DIVERSOS

GIRONA
19.30. Cinema Truffaut. Panta Oberta Girona, espai per a nous creadors. Mostra de treballs dels alumnes de l'Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia de Girona. Projecció de Reservoir Dance, de Miquel Casals; Esperant, d'Anna Llort; i El deseo de Sofía, de Teo González.
PALAMÓS
9.30 a 10.30. Àrea Activa de la platja Gran. Gimnàstica suau. 19.15 a 20.00. Àrea Activa de la platja Gran. Tai-txi.
SANT PERE PESCADOR
22.00. Plaça de l'Església. Projecció de la pel·lícula Maria llena eres de gracia. Dins el festival Un Món de Cultures.
SETCASES
10.00 a 15.00. Vallter 2000. Telecadira obert per veure el naixement del riu Ter.

VISITES GUIADES

CASTELL D'ARO
19.00. Visita guiada al nucli històric i Museu de la Nina. Punt de trobada: plaça Poeta Sitjar. En català i francès.
SANT MIQUEL DE FLUVIÀ
17.00 a 21.00. Visita guiada Un passeig pel temps, amb inici a l'església.

CAP DE SETMANA

CALDES DE MALAVELLA
Per al dia 6. 8a Duatló de Caldes de Malavella. 500 metres de natació i 4 quilòmetres de cursa. Individual o parelles. Informació i inscripcions fins al divendres 5 als telèfons 972 47 22 60 i 972 47 04 01. Punt de trobada de dissabte, a les 16.00 a la piscina municipal.

EXPOSICIONS

AMER
Pintura i fotografia de la vila, de Julián López-Arenas. Museu Etnològic d'Amer. Fins al 14 de setembre.
BANYOLES
Escultura, ceràmic i dibuix (1928-1997), d'Eudald Serra. Galeria Cort. Fins al 14 de setembre. 1977-2007. De l'escola al monestir. 30 anys d'exposició de flors. Arxiu comarcal del Pla de l'Estany. Fins al 30 de setembre.
BEGUR
Pintures de l'atelier d'Art Guit Art. Parador d'Aiguablava. Fins al 14 de setembre.
BLANES
Francesc Salt, la mirada del poble. Blanes a través d'un fotògraf per descobrir. Casa Saladrigas. Fins al 5 d'octubre. Instal·lació de Quiiko Estivill. Fundació Àngels Planells. Fins al 16 de setembre. Mostra de pintura del Fons d'Art. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 18 de setembre. Planeta Terra, concurs fotogràfic. Club Sant Jordi de Caixa Catalunya. Fins al 15 de setembre.
BREDA
Exposició permanent de Josep Aragay al Museu municipal Josep Aragay. Obert dissabtes i diumenges. Exposició permanent de la història de la terrissa. Els Forns. Obert dissabtes i diumenges. I Concurs de cartells de festa major de Breda 2008. Centre cultural Els Forns. Fins al dia 8.
CADAQUÉS
Mostra de Carles Massot. Galeria Es Fester. Fins al 12 de setembre.
CALONGE
Colors del Mediterrani, olis de Garcia-Iglesias. Casa rural Mas Abellí. Fins a final de setembre.
CAMPDEVÀNOL
Dins i fora, pintura i peces amb material reciclat de Maite Amàrita i Joan Canal. Sala Molí. Fins al 14 de setembre. La Muga. Pinacoteca Coll Bardolet. Fins al 26 d'octubre.
CASTELL D'ARO
El carrer de les botigues. Museu de la Nina. Fins al 28 de setembre.
CASTELLÓ D'EMPÚRIES
Formes del món salvatge, escultures, xilografies i joies de Sergi Ricart. Cortalet. Fins al 26 d'octubre. Terra d'aigua, vent i cereals. Els molins fariners de l'Alt Empordà. Ecomuseu Farinera. Fins al 31 de maig del 2009.
FIGUERES
Empúries 1894-1899. Els dibuixos d'Esteve Trayter, mestre i col·leccionista. Museu de l'Empordà. Fins al 16 de novembre. Obres del concurs de fotografia científica Fotciencia07. Patronat de la Catequística. Romandrà obert fins al dia 20 de setembre. Pintures de Lourdes Poch Galtés. Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Fins al 15 de setembre. Pintures i dibuixos de Mauricio Facelli Fierro. Cafè dels Tints. Fins al 30 de setembre.
GIRONA
Anton Casamor. Un art que perviu. Àmbit 2 del Museu d'Art. Fins al 28 de setembre. Club Med. Cap de Creus. Una intervenció en el paisatge dels anys seixanta. Sala d'exposicions del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya. Romandrà obert fins al 28 de setembre. Compartir sentiments, mostra escultòrica de Roser Lanaspa. Vestíbul de l'Hospital universitari Dr. Josep Trueta. El Museu convidat: museu Frederic Marés de Barcelona. Museu d'Art. Fins al 7 de setembre. Ferroflèxies, de Josep Coll. Banys Àrabs. Tot l'estiu. Joan Miró, sèrie Gaudí, gravats de la Fundació Joan Miró. Centre Cultural de Caixa de Girona - Fontana d'Or. Fins al 14 de setembre. Museu memorial de l'exili - MUME, exposició permanent sobre la memòria, la història i la reflexió crítica.
LA VAJOL
Pintura de M. Mercè Blanch i Arrú i Josep Manzanera i Candela. Societat La Camèlia. Fins al 14 de setembre.
LES OLIVES-GARRIGOLES
Escultures d'El Borni. Terrassa de la Fundació Rodríguez-Amat. Fins al 21 de setembre. Obra gràfica del Grupo Ravar. Fundació Rodríguez-Amat. Romandrà obert fins al 21 de setembre.
L'ESTARTIT
Fons marí, escultura ceràmica d'Anna Maria Pla i Marc Alòs. Sala d'exposicions del Centre de Serveis. Fins al 3 de setembre.
LLORET DE MAR
El fons documental de Joan Gruart Raurell. Exposició sobre l'arxiu familiar de Joan Gruart. Sala d'exposicións de l'Antic Sindicat. Fins al dia 13.
PALAFRUGELL
Artesania en suro: obres de Pere Ciurana Batet. Museu del Suro. Fins al 14 de setembre. Calendari 2009, originals del calendari editat per l'Ajuntament, amb il·lustracions de Maria Ribot. Museu del Suro. Fins al 14 de setembre. Fàbrica de realitats, de Mònika Uz. Sala 1 de Can Mario. Fins al 14 de setembre. Les dones davant la guerra. Vestíbul i sala d'exposicions del TMP. Fins al 21 de setembre. Llibres del cos, d'Isern. Sala 2 de Can Mario. Fins al 14 de setembre. Maimí. Retour d'Âge: Eivissa i Formentera, 1975, fotografies de Lluís Maimí. La Galeria. Fins al 14 de setembre. Siameses, de Rómulo Royo. Sala 1 de Can Mario. Fins al 14 de setembre.
PALAMÓS
Fons marins de la Costa Brava, olis de Garcia-Iglesias, al seu estudi de Palamós, al c. Alba, 9. Fins a final de setembre.
PALS
Dibuixos de Lluís Bruguera. Espai L'Era d'en Saulot. Fins al 7 de setembre.
PERATALLADA
Pintura, fotografia i ceràmica de Tom Sharpe, Modest Cuixart, Tano Pisano, Jordi Cané, Joan Barberà i Joan Raventós. Galeria Rústic & Art. Fins al 30 de setembre.
PLATJA D'ARO
Concurs de dibuix Urbanització Dalmau. Biblioteca Mercè Rodoreda. Fins al 30 de setembre. Obres de Paco Ferrando. Omnium Ars. Fins al 12 de setembre. Protagonista jove, muntatge sobre els llibres escollits pel Premi Protagonista Jove. Biblioteca Mercè Rodoreda. Fins al 3 de setembre.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.