| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 26 de gener de 2020


dissabte, 30 d'agost de 2008
>

Inverteixen 7,2 milions en dos parcs solars fotovoltaics a Campllong i Sant Dalmai

Es van posar en marxa el 30 de juliol i aportaran electricitat a unes 600 famílies

MÒNICA CABRUJA. Girona
El grup Iedes Solenergy s'ha fet càrrec de la instal·lació de dos parcs solars fotovoltaics a Campllong i Sant Dalmai que es van posar en funcionament el 30 de juliol passat i que generaran una energia anual amb la qual es podran cobrir les necessitats energètiques d'unes 600 famílies de les comarques gironines. Diferents grups inversors han destinat a aquests parcs solars un total de 7,2 milions, dels quals un 10% els ha aportat el grup Iedes. Ara es prepara la construcció d'un parc a Taialà.


+ El parc solar fotovoltaic que s'ha instal·lat a Sant Dalmai.

Aquest mes d'agost s'ha acabat el període de prova dels parcs solars de Campllong i Sant Dalmai i s'ha passat a la fase de producció. Entre els dos parcs, la potència instal·lada és d'1,2 megawatts i generaran una energia anual de 1.689.554 kWh. Es calcula que entre les dues plantes es deixaran d'emetre a l'atmosfera aproximadament 541 tones anuals de CO2.

El responsable de màrqueting i desenvolupament del grup, Àlex Domènech, va explicar que entre els projectes del grup hi ha la posada en marxa l'any vinent d'un parc solar fotovoltaic a Taialà, amb el qual es calcula que es podran proveir d'energia unes 500 famílies més. El grup Iedes està preparant la construcció d'aquest nou parc. La inversió que s'hi destinarà, aportada també per diferents grups inversors, serà aproximadament la mateixa que per als altres dos parcs junts, d'uns 7,2 milions d'euros, segons van explicar els responsables del grup. L'Ajuntament de Girona ja ha autoritzat aquest parc.ESPECIALITZACIÓ
El grup Iedes Solenergy, amb seu central a Girona, es dedica des de fa quinze anys al servei i assessorament de projectes relacionats amb les energies renovables, i des de fa cinc anys està especialitzat en parcs solars, localitzant l'emplaçament de la instal·lació i realitzant el projecte, la instal·lació i el manteniment. El grup té una delegació a Huelva i delegats comercials en diverses ciutats de l'Estat espanyol.


 NOTÍCIES RELACIONADES

>Venda d'electricitat a la xarxa

>Inverteixen 7,2 milions en dos parcs solars, a Campllong i Sant Dalmai

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.