| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 4 de desembre de 2023


dissabte, 30 d'agost de 2008
>

Els veïns de Vallcanera, a Sils, decideixen avui si es fa la recepció de la urbanitzacióANNA PUIG. Sils

Els parcel·listes de Vallcanera es reuneixen avui en assemblea per decidir si l'Ajuntament de Sils ha de fer la recepció de la urbanització. En la trobada s'haurà de votar la dissolució de l'Entitat Urbanística de Conservació i Manteniment (EUCM), que representa els parcel·listes i que s'ha encarregat els darrers 22 anys d'impulsar les obres de millora a la urbanització. La dissolució de l'EUCM és el primer pas perquè l'Ajuntament es faci càrrec de la urbanització, la qual passarà a ser un barri més del municipi.

En una nota que l'EUCM ha fet arribar a tots els parcel·listes, s'assegura que les urbanitzacions de Sils aporten a les arques municipals més d'1,6 milions d'euros a l'any i «a Vallcanera només es reben 57.647 euros». Diuen que l'EUCM es va constituir per tenir una vigència de 5 anys i que ja en fa 22 que representa els parcel·listes. Així, es demana el suport dels veïns, que s'espera que votin majoritàriament a favor de la recepció.

Per la seva part, l'alcalde, Martí Nogué (IdS-PSC), diu que la recepció de Vallcanera s'hauria d'haver fet fa molt de temps, però avança que els tècnics municipals avaluaran si cal realitzar alguna obra de millora abans de la recepció. «Serà el ple el que decidirà quines obres s'han de fer i qui i com les ha de pagar», afirma Nogué, que manté que també es vol fer la recepció de la resta d'urbanitzacions del municipi.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.