| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 4 de desembre de 2023


dijous, 28 d'agost de 2008
>

CiU de Riudarenes ratifica Narcís Colomé com a substitut de Jordi Ros a l'alcaldiaANNA PUIG. Riudarenes

L'agrupació local de CiU de Riudarenes va escollir ahir a la nit Narcís Colomé com a substitut de Jordi Ros a l'alcaldia. Colomé, número 2 de la llista i alcalde en funcions des de la dimissió de Ros la setmana passada, ja s'entreveia que seria l'escollit. I no hi va haver sorpreses.

Una altra de les decisions que es van prendre a la reunió d'ahir va ser convidar el portaveu de l'AIR-PSC, Jordi Gironès, a l'oposició, a un debat públic amb un portaveu de CiU. De fet, Gironès i el seu grup tenien previst fer una xerrada informativa per als veïns demà al vespre. Segons va explicar Colomé, es vol proposar que aquesta xerrada es converteixi en una cara a cara perquè el poble pugui escoltar les diferents posicions en un mateix acte. CiU farà arribar aquesta proposta avui al matí a l'AIR-PSC.

Un cop escollit Colomé com a candidat a l'alcaldia ara cal convocar el ple d'investidura, que probablement serà dimecres de la setmana que ve –la llei obliga a celebrar la sessió en un termini màxim de deu dies després de la dimissió de l'alcalde–. La marxa de Ros també farà que entri un nou regidor al consistori. El número cinc de la llista de CiU, Josep Solé, ha renunciat a entrar-hi per motius personals i professionals, i qui entrarà com a regidora serà la número 6, Mònica Borés, que prendrà possessió del càrrec quan la junta electoral enviï les credencials a l'Ajuntament.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.