| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 19 de març de 2019


dimecres, 20 d'agost de 2008
>

Blanes destinarà 147.780 euros a adequar l'interior de la capella dels PadretsJORDI COLOMER. Blanes

El govern municipal de Blanes ha fet l'aprovació inicial del projecte d'adequació interior de l'antiga capella dels Padrets, que puja a 147.780,58 euros. La capella es convertirà així en un equipament municipal, que ha d'estar destinat en principi a esdevenir un centre cultural del barri de sa Massaneda. Segons l'alcalde, Josep Trias (CiU), falta dur a terme diferents actuacions per poder convertir l'espai en una zona on es puguin fer petites conferències, recitals i altres activitats d'aquesta mena. Una possible idea que encara no és ferma és que l'espai també aculli un petit museu arqueològic, lligant-ho amb el fet que la zona dels Padrets és l'única de Blanes on s'han trobat restes d'una certa importància.

La capella es va comprar fa dos mandats, quan Trias era el regidor de Cultura. Des d'aleshores, s'hi ha fet poc més que el fresc amb què l'artista Ricard Ferrer va cobrir les voltes de la petita església, i l'espai ha quedat buit o s'ha fet servir com a magatzem. Josep Trias assenyala que la voluntat del govern municipal és que l'adequació estigui enllestida a finals d'any i que es pugi posar com abans millor en marxa aquest equipament.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.