| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 19 d'octubre de 2017


dissabte, 16 d'agost de 2008
>

Un canvi desencertatMANEL ZAERA. AMPOSTA..
La nit passada vam assistir al concert tradicional que les dues bandes d'Amposta celebren cada any per la festa major. Aquest any la primera a actuar fou la Lira Ampostina, i la segona, la Unió Filharmònica. Puc ser políticament correcte i dir que ambdues ho van fer molt bé, o bé puc dir que la Lira fou la que m'agradà més, sense desmerèixer la Filha. També deu ser que agrano cap a casa.

Aquest any, però, el concert nou fou el dia habitual. Normalment les bandes celebren el concert el dimecres de festes, i coincideix amb el dia que la primera a actuar passa el testimoni de la cercavila a la segona. Aquest any això no ha estat així, i el concert es va celebrar dimarts.

A més de deixar de coincidir amb el pas del testimoni d'una banda a l'altra, el dia triat coincidia amb un altre acte que té un bon seguiment per festes, el teatre. Ahir estava programada l'obra de Toni Albà Protocol per a camaleons, a les 23.30 h.

Ara bé, el concert de les bandes sempre s'acaba a les dotze de la nit tocades. El concert és a la plaça de l'Ajuntament, i el teatre, al recinte de festes. Per tant, aquesta mitja hora de marge no solucionava res.

És més, potser va ser un dels factors que van fer que hi hagués gent que marxés a la mitja part del concert. Mirant el programa d'actes d'ahir i d'avui, no m'explico encara el canvi de dia i em refermo a qualificar de desencertada la decisió.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.