| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | divendres, 23 d'agost de 2019


dissabte, 16 d'agost de 2008
>

L'operador turístic TUI va perdre 403 milions d'euros el primer semestreEFE. Frankfurt

L'operador turístic TUI va tenir una pèrdua neta de 403 milions d'euros el primer semestre de l'any, onze vegades i mitja més que en el mateix període de l'any passat, per efectes extraordinaris de la filial TUI Travel relacionats amb els costos d'integració i per una pèrdua comptable en contractes de lloguer dels avions. TUI Travel és el resultat de la fusió de la divisió de turisme de TUI amb la britànica First Choice l'any passat.

La facturació de TUI va millorar entre el gener i el juny un 31 per cent, fins a 8.376,7 milions d'euros, i la divisió turística va incrementar en els sis primers mesos de l'any la pèrdua bruta un 101,3 per cent, fins a 451 milions d'euros. Al mateix temps, la unitat de transport marítim per contenidors va reduir el guany brut un 40 per cent, fins a 90 milions d'euros. A finals de juny, TUI tenia un endeutament net de 3.100 milions d'euros, 800 milions d'euros menys que a final de l'any passat.

L'operador turístic TUI està participat pel grup Empreses Matutes, que té menys d'un 3 per cent del capital; la Caixa d'Estalvis del Mediterrani (CAM), que en té un 5 per cent, i la família Riu, amb un 5,1 per cent.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.