| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 19 d'octubre de 2019


divendres, 15 d'agost de 2008
>

El noi trobat esquarterat a l'interior d'un contenidor era un veí de Blanes

Tot indica que va ser víctima d'una revenja i els Mossos busquen els inquilins del pis on va morir

EL PUNT. BarcelonaBlanes
El noi trobat esquarterat a l'interior de dos contenidors del carrer València de Barcelona era un veí de Blanes que havia treballat de porter de discoteca. Els investigadors han conclòs que el mòbil del crim va ser una revenja ja que els assassins es van acarnissar amb la víctima, que tot i ser coneguda per la policia no tenia antecedents. El noi va ser assassinat en un pis situat just davant dels contenidors on va ser trobat el seu cos i ara els Mossos estan buscant els inquilins de l'immoble –d'origen sud-americà, segons alguns veïns–, que estan desapareguts des del dia del crim. El cotxe de la víctima també va ser localitzat prop d'aquest pis.


+ Agents dels Mossos inspeccionen un dels contenidors on es va trobar el cadàver. Foto: ANDREU PUIG.

La identificació del cadàver i, sobretot, la inspecció del pis del carrer València 437 on va ser assassinada la víctima han estat clau per desentrellar aquest macabre crim. Una revenja sembla ara per ara el mòbil més probable del crim. La víctima, que tenia entre 30 i 40 anys, havia treballat de porter de locals d'oci nocturn a Blanes, on vivia però no estava empadronat. Era una persona coneguda per la policia però no li consten antecedents, tret d'alguna incidència lleu de trànsit. El seu vehicle, segons aquestes mateixes fonts, va ser localitzat aparcat poques hores després que s'hagués trobat el cos, prop del carrer València de Barcelona. Tot indica que la víctima coneixia els seus assassins, que l'haurien citat per algun assumpte al pis on va ser assassinat i posteriorment esquarterat. És un pis situat just davant d'un dels contenidors on els assassins van llençar el cos trossejat del jove amb la intenció de fer-lo desaparèixer. Però un indigent que buscava ferralla el va trobar casualment divendres passat quan furgava a l'interior del contenidor i va avisar els veïns, que van alertar els Mossos. Els investigadors no van tardar gaire a localitzar l'escenari del crim perquè fins i tot van trobar restes de sang a l'escala de l'edifici, tal com recordava ahir una veïna de l'immoble que també les va veure quan sortia a treballar cap a dos quarts de cinc de la tarda de dijous passat. «Vaig pensar que algú s'havia fet una ferida accidental i no hi vaig donar més importància», relatava ahir la veïna. Un altre inquilí de l'edifici va relatar que aquell dijous també va sentir crits al tercer segona, on es va produir el crim, però que tampoc no hi va donar més importància. Els agents dels Mossos han interrogat aquests i altres veïns per intentar reconstruir els fets i ara estarien buscant els inquilins que tenien llogat el tercer segona i que des de dijous al vespre estan desapareguts. Segons alguns veïns, es tractaria d'uns ciutadans d'origen sud-americà, tot i que els investigadors mantenen un hermetisme absolut obeint el secret de sumari que ha dictat el jutjat de Barcelona que instrueix el cas. A part de les pistes recollides minuciosament en l'escorcoll de l'escenari del crim, els agents del grup d'homicidis també han estat inspeccionant els dos contenidors on es va trobar el cos esquarterat, una bossa on també haurien trobat restes humanes i una caixa de fusta de color blau que també podria tenir alguna relació amb el crim. Els investigadors també intenten esbrinar el motiu pel qual els assassins van llençar el cos trossejat del jove en dos contenidors diferents situats a uns vint metres de distància. En el primer, les restes humanes estaven barrejades amb les escombraries i, en canvi, en el segon, les restes estaven a l'interior d'una bossa d'esports.

(Aquesta informació ha estat elaborada per Josep M. Flores, Núria Puyuelo i Tura Soler). NOTÍCIES RELACIONADES

>El cos trobat esquarterat a Barcelona és d'un home de Blanes

>El jove trobat esquarterat en dos contenidors era de Blanes

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.