| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 23 de setembre de 2019


dimarts, 5 d'agost de 2008
>

La Nit d'Il·lusió de Santa Cristina obrirà divendres una llarga gira màgica

Sis il·lusionistes internacionals actuaran durant l'agost en deu localitats de Catalunya

XAVIER CASTILLÓN. Santa Cristina d'Aro
Santa Cristina d'Aro celebrarà aquest divendres la IX Nit d'Il·lusió, dirigida com sempre per l'il·lusionista Xevi, que aquest any es trasllada des de la Casa Màgica fins al pavelló municipal (23 h) i obrirà una gira dels sis artistes participants en deu localitats del país, fins al 17 d'agost. A més de Xevi, com a director i presentador de la gala, també hi actuaran Serjo (argentí), Yogane (francesa), Tel Smit (holandès), Marc-Antoine (belga) i Ivan Netxeporenko (rus), cadascun dels quals representen també diverses disciplines de la màgia i l'il·lusionisme. La Nit d'Il·lusió és reivindica com el gran festival de màgia de l'estiu.


 Foto: MANEL LLADÓ

+ El mag argentí Serjo i l'il·lusionista Xevi, durant una actuació. Foto: MANEL LLADÓ

Amb el títol Famosos de la màgia, l'espectacle que començarà el seu itinerari aquest divendres en la Nit d'Il·lusió de Santa Cristina d'Aro passarà també pel teatre de la Casa de Cultura de Llançà, el dissabte 9; l'auditori de les Escoles Velles de Begur, el diumenge 10; l'auditori de la Ciutadella de Roses, el dilluns 11; el Teatreneu de Barcelona, dins la programació de les festes de Gràcia, el dimarts 12; el pati de Can Sagrera de Vilobí d'Onyar, el dimecres 13; l'auditori de l'Hotel Olympic-Resort de Lloret de Mar, el dijous 14; la sala municipal de Castelló d'Empúries, el divendres 15; l'Arbreda de Palamós, el dissabte 16, i La Carpa de Cardedeu, el diumenge 17 d'agost.

L'argentí Serjo oferirà en aquest espectacle un número de màgia teatral i humorística titulat Malson de llibertat, en el qual –com es pot veure en la fotografia superior de l'esquerra– es converteix en un pres que aconsegueix que l'impossible sigui màgicament possible. Pel que fa a Yogane, aquesta francesa forma part d'una il·lustre família màgica, i ha estat premiada en el congrés estatal de l'il·lusionisme francès. Pel que fa al veterà Tel Smit, aquest holandès és un apassionat del salvatge Oest, i utilitza l'estètica del western en el seu sorprenent número de manipulació. El belga Marc-Antoine també és un il·lusionista multipremiat arreu del món, sol·licitat en els principals escenaris internacionals, com també és el cas del rus Ivan Netxeporenko, un dels pocs il·lusionistes que han estat mereixedors d'un gran premi en un congrés mundial de màgia. Tots seran presentats per Xevi, que ja ha superat el mig segle de vida professional en el món de la il·lusió i continua molt actiu. Des de les trobades màgiques que va començar a organitzar els anys vuitanta, primer a Platja d'Aro i després a Lloret, el mag Xevi ha mantingut viva la flama de la màgia en les seves ja tradicionals edicions de Nit d'Il·lusió.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.