| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dijous, 17 d'octubre de 2019


diumenge, 3 d'agost de 2008
>

Inauguren la nova font del parc de la Mina Cristal·lina de BlanesORIOL MAS. Blanes

+ Els treballs han servit per arreglar la font i la bassa. Foto: O.M.

La nova font del parc de la Mina Cristal·lina de Blanes ja funciona des d'ahir a les onze del matí, quan va entrar en servei. Això va coincidir amb el començament de les festes del barri on està situat el parc, a l'Horta de la Perla. El regidor de Medi Ambient, Celestino Lillo, va assistir a la inauguració de l'obra, que ha consistit en l'arranjament de la bassa i de la font. A més, també s'han instal·lat tres bancs i dues papereres fetes amb material reciclat, i s'han posat altres bancs al parc i a la zona de jocs infantils. Lillo va destacar que aquesta actuació forma part d'un pla de recuperació de parcs d'aquestes característiques, com els de Son Martí i Son Ferrer. Les millores al parc de la Mina Cristal·lina han costat uns 9.000 euros, i les ha fet la Brigada Municipal.

D'altra banda, el president de l'associació de veïns del barri, Antoni Coll, va destacar que les actuacions obren la porta a organitzar diverses activitats en aquest parc: «Abans això era una bassa plena de porqueria, que no convidava a venir, i ara tot això ha canviat.»Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.