| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 7 de febrer de 2023


dijous, 31 de juliol de 2008
>

Jaume Torramadé, elegit president d'Unió a les comarques gironinesS. G-A. A. ROCA. Girona

+ Torramadé, Pelegrí i Giraut ahir al vespre. Foto: EUDALD PICAS

L'assemblea intercomarcal d'Unió Democràtica va elegir ahir al vespre per unanimitat Jaume Torramadé com a president d'UDC a les comarques gironines per als quatre anys vinents. L'assemblea, celebrada a la Fontana d'Or, a Girona, va ser presidida per Josep Maria Pelegrí, secretari general d'UDC. Pelegrí va destacar el paper de Joan Giraut, president gironí d'Unió entre l'abril del 2005 i ahir, perquè «ha volgut compartir el seu seny a davant de la intercomarcal». Tothom reconeix que Giraut ha aconseguit posar pau en un partit tradicionalment barallat.

Pelegrí va assegurar que el mandat de Jaume Torramadé, regidor de Salt i membre del ple de la Diputació, s'haurà de caracteritzar per l'augment i la consolidació de la presència municipal d'Unió.

El nou president d'Unió a les comarques gironines va anunciar la voluntat de ser present a tot el territori i de fer pública la posició d'Unió en tots els temes d'interès per a les comarques gironines. «La nostra societat necessita sentir la veu d'Unió i hem d'expressar la nostra posició», va reiterar el també portaveu de CiU a la Diputació de Girona. Torramadé també vol donar importància al diàleg intern i amb tots els partits. Malgrat que sol ser habitual donar els noms dels principals càrrecs de l'executiva, Torramadé va exposar que no farà nomenaments fins passades les vacances, un cop hagi parlat amb els membres del comitè executiu i amb altres militants del partit. Només ha mantingut Eduard Berloso com a secretari d'organització, com a responsable del funcionament de la maquinària interna del partit.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.