| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 5 de desembre de 2020


dijous, 24 de juliol de 2008
>

Agraïment de la vostra alcaldessaRUTH ROSIQUE I LABARTA, ALCALDESSA DE VIDRERES (SELVA)..
Fa uns quants dies, el dissabte 21 de juny passat, un veí de Vidreres, en nom d'ell i d'altres ciutadans del nostre poble, em dirigia a través d'aquest diari unes paraules d'agraïment per la feina feta a l'Ajuntament i d'encoratjament per fer-ne molta més.

La veritat és que em sento molt orgullosa de fer el que estic fent.

Quan alguna persona em pregunta què tal o què és això de fer d'alcaldessa, jo li dic que és una feina dura, complicada, però alhora és extraordinària i enriquidora.

He après més durant aquests tretze mesos fent d'alcaldessa que no pas el que pugui aprendre en molts anys d'escola. El més maco de tot això és que sou vosaltres, els vidrerencs i les vidrerenques, qui m'ho esteu ensenyant.

Senyor Federico i tota la resta de persones a qui us agrada la feina que estem fent i que la reconeixeu: gràcies pel vostre suport i per les vostres paraules, que són el regal i l'empenta necessària per continuar fent-la així.

Una feina que molt sovint és injustament valorada, però una feina que perfectament accepta qualsevol crítica constructiva de qualsevol de vosaltres que ens ajudi a millorar.

Intentarem superar-nos cada dia una mica més.

La vostra alcaldessa.


Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.