| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 25 de març de 2019


dijous, 24 de juliol de 2008
>

Un dels canals de Godó en TDT serà temàtic de cinema i el gestionarà FilmaxEL PUNT.

Un dels quatre canals nacionals de televisió digital terrestre (TDT) que té el Grup Godó serà temàtic de cinema i el gestionarà Filmax Entertainment, segons l'acord a què van arribar les dues empreses. Filmax i Godó crearan així, amb seu a Barcelona, el primer canal de cinema en obert en TDT i d'emissió pertot Catalunya. Segons una nota feta pública ahir, l'acord queda supeditat a l'autorització del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC).

El canal de cinema en obert d'àmbit territorial català es presentarà en període de proves el pròxim mes de novembre i començarà a funcionar de manera regular al desembre, segons s'indica en el mateix comunicat. El nou canal tindrà les aplicacions EPG (Electronic Program Guid) i SI (Service Information), que permetran informar l'espectador del títol, director, repartiment, sinopsi, durada i altres dades referents a les pel·lícules i sèries que s'emetran diàriament.

Filmax té més de vint anys de trajectòria dedicada a la producció i distribució de continguts audiovisuals per a cinema i televisió i té seus a Barcelona, Madrid i Santiago de Compostel·la. El Grup Godó, a més de ser l'editor de La Vanguardia, gestiona l'emissora RAC1. Dels quatre canals en TDT que té el Grup Godó, un està destinat a 8 TV, un altre al canal musical RAC105, un tercer està període de proves i, el quart, es destinarà al cinema.Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.