| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | diumenge, 17 de novembre de 2019


dimarts, 15 de juliol de 2008
>

Els Mossos ara creuen que algú va donar una trompada a l'home mort a Lloret, però que no el volia matar

Va haver-hi una baralla i la policia continua buscant els implicats

MARC BATALLER. Lloret de Mar
Els Mossos ja investiguen com un homicidi el cas de l'home trobat mort la matinada de dissabte a Lloret de Mar. En un primer moment parlaven d'un accident, però ara consideren que, enmig d'una baralla, algú podria haver donat una empenta a la víctima que l'hauria fet caure a terra i donar-se un fort cop al cap. Tot i això, els investigadors sospiten que aquesta persona no tenia intenció de matar la víctima. Tampoc no descarten que l'home caigués sol després de la batussa.

El cadàver de l'home, que tenia 41 anys i que vivia a l'entrada de Lloret venint des de Blanes, va ser localitzat dissabte a la matinada al passatge de la Creu i presentava diversos cops al cap. Els agents van interrogar els veïns i en un primer moment van assenyalar la possibilitat que l'home hagués mort víctima d'una caiguda accidental. No tancaven la hipòtesi d'una possible agressió, però consideraven que aquesta possibilitat era poc probable. També van inspeccionar les cintes de seguretat de la part posterior de la discoteca St. Trop. Ahir, però, el cas va fer un gir coincidint amb l'autòpsia i també amb altres línies d'investigació. La policia ja es comença a decantar per la hipòtesi de l'homicidi, però involuntari. És possible que hi hagués una baralla al carrer i que algú donés una trompada a la víctima, i que aquesta caigués i es donés un cop al cap que li provoqués la mort. Els investigadors parteixen de la premissa que aquesta trompada o empenta s'emmarcava dins del context d'una batussa i que l'agressor no tenia intenció de matar la víctima. Tampoc no poden descartar que l'home –que era tractat pels serveis socials de Lloret per alguns antecedents de trastorns– caigués després de la baralla. La policia també treballa amb la descripció que va aportar un testimoni d'un dels participants en l'enfrontament.

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.