| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dissabte, 17 d'abril de 2021


dimarts, 15 de juliol de 2008
>

La desviació de pressupost de la ciutat esportiva impedirà acabar la zona dels camps de futbol

La falta de diners deixarà també sobre la taula la urbanització de l'entorn

JORDI COLOMER. Blanes
El consorci de l'Illa de Blanes es va reunir ahir i va decidir finalment quines obres de la ciutat esportiva no es poden dur a terme de moment per culpa de la desviació pressupostària de tota l'obra. L'afectació més important serà que no es podrà posar de moment gespa artificial als camps de futbol ni fer-ne els equipaments ni tota la il·luminació. També es va decidir deixar de fer la urbanització de l'exterior, el mobiliari urbà, la pavimentació, la jardineria i un equipament infantil, entre altres coses.


+ Una imatge recent del pavelló de la ciutat esportiva de Blanes. Foto: JOAN SABATER

Des del mateix moment que Gisa va fer pública la desviació de pressupost de la ciutat esportiva fins als 33 milions d'euros, se sabia que algunes obres s'haurien de deixar de fer de moment, ja que el crèdit concedit per l'Institut Català de Finances (ICF) era de tant sols 30 milions. En la reunió del consorci es va ja parlar sense embuts de quines obres no es poden dur a terme perquè no hi ha diners per fer-les. La principal són els camps de futbol, on no es podrà posar gespa artificial, i com que ara només estan asfaltats, són del tot impracticables. A més, als camps de futbol tampoc no s'hi farà ni la il·luminació ni l'equipament. També s'ha decidit no pavimentar el circuit perimetral destinat a fer footing i anar amb bicicleta, on finalment s'hi posarà sauló. També quedarà sobre la taula allò referent a la urbanització de l'entorn, com el mobiliari urbà, la pavimentació, la jardineria, els tancament, les xarxes de rec i els equipaments infantils.

L'alcalde, Josep Trias, va afirmar ahir que l'Ajuntament s'està movent per trobar el finançament necessari per poder dur a terme el que ara per ara no es pot fer, i es reunirà properament amb la secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna.

En la reunió del consorci també es va aprovar un punt en què es reconeixia la desviació presentada per Gisa. Joan Salmeron, portaveu d'EUiA-ICV a l'Ajuntament de Blanes, va assenyalar ahir que aquest punt s'havia acceptat «amb massa tranquil·litat». La setmana passada EUiA-ICV va exigir responsabilitats a Gisa per la desviació del pressupost en un 26%. NOTÍCIES RELACIONADES

>Aprovat el pressupost

>Milloren la indemnització als afectats per l'ampliació de la dessalinitzadora de Blanes

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.