| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dimarts, 5 de juliol de 2022


divendres, 11 de juliol de 2008
>

Penedès. Construiran una canonada de quatre quilòmetres per portar l'aigua potable a Mas Trader, a CubellesEL PUNT. Cubelles

L'Ajuntament de Cubelles ha adjudicat les obres de construcció d'una canonada de més de quatre quilòmetres que permetrà la portada de l'aigua des del dipòsit de Corral d'en Cona fins als dipòsits del segon sector de Mas Trader.

El govern local ja ha signat el contracte amb l'empresa Hidorcanal per tal que executi unes obres que tenen un cost de poc més d'1 milió d'euros i un termini de 14 mesos. Els treballs de connexió de Mas Trader amb el dipòsit de Corral d'en Cona es faran en dues fases i a través d'una canonada de fosa dúctil de diàmetre nominal de 250 mm, que serà soterrada.

La primera fase començarà en les properes setmana i connectarà el segon sector de Mas Trader al dipòsit de Corral d'en Cona mitjançant una canonada de 4,2 quilòmetres: el primer tram va des del dipòsit de Corral d'en Cona fins a l'estació de bombament, i el segon, de l'estació al dipòsit de Mas Trader II.

La segona fase dels treballs, que encara no s'han adjudicat, inclou la connexió des de l'estació de bombament fins al dipòsit de Mas Trader I.

Els veïns de Mas Trader es proveeixen de l'aigua que tenen als seus pous, i aquest projecte els garanteix l'abastiment de l'aigua i la qualitat del subministrament. L'aigua que arriba fins a les aixetes dels habitatges de la resta del municipi prové de la mina de Gran Aqüeducte i del pou Cubelles 2, que se centralitza al dipòsit de Corral d'en Cona, de 4.000 metres cúbics de capacitat.

Des de l'Ajuntament de Cubelles, el regidor d'Urbanisme i Planejament, Miguel Ángel López, explica que «el govern municipal ha prioritzat aquest projecte davant la problemàtica existent des de fa anys amb el servei d'aigua potable a Mas Trader».Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.