| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 20 de setembre de 2021


dimarts, 8 de juliol de 2008
>

Mònica López acostarà el temps de TVE a l'estil «proper» i «divulgatiu» habitual de TV3

Agafa oficialment el relleu de José Antonio Maldonado

L. ARTIGAS.
TVE va escenificar ahir el relleu de José Antonio Maldonado per Mònica López al capdavant de la direcció de la informació meteorològica de la cadena. López renovarà El tiempo introduint-hi canvis tecnològics, de decorat i també més participació de l'audiència en un intent de fer l'espai més «proper» i «divulgatiu», a l'estil de TV3. La nova etapa començarà al setembre.


+ López i Maldonado van escenificar ahir el relleu. Foto: TVE

«Volem fer una informació més participativa, obrir vies de comunicació amb l'espectador per tenir informació del temps des de qualsevol punt» de l'Estat, va explicar Mònica López ahir el migdia a Madrid en la seva presentació oficial a TVE. Així, López vol introduir fotos i vídeos dels espectadors, un dels ingredients habituals d'El temps a TV3, en la informació meteorològica de TVE. També seguint l'estil de la cadena pública catalana, un dels seus objectius serà incrementar l'«afany divulgatiu» de l'espai, intentar explicar el perquè de les coses, segons es remarca en el comunicat de TVE.

López, que havia estat una de les dones del temps de TV3 durant set anys (del 2001 al 2008), va lloar la figura del seu predecessor a TVE, «un referent per a qualsevol meteoròleg», i va assegurar que continuarà amb el format «rigorós i creïble» que caracteritzava la previsió de Maldonado.

També el director de TVE, Javier Pons, va lloar la figura de Maldonado, però també la de López. Sobre Maldonado, Pons va dir que era «una de les cares més estimades» de TVE, «una de les referències més importants dels Serveis Informatius» i també «un símbol de la professionalitat i el rigor». Pel que fa a López, Pons va destacar que «després d'una brillant trajectòria a TV3, s'incorpora a aquest projecte de construir una nova televisió pública amb els millors arguments: solidesa professional i proximitat en les formes de comunicar». NOTÍCIES RELACIONADES

>L'adéu d'un veterà

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.