| Contactar amb El Punt - Pobles i Ciutats |
| Qui som? - El Club del subscriptor - Les 24 hores d'El Punt - Publicitat - Borsa de treball | El Punt | VilaWeb | dilluns, 20 de setembre de 2021


dimarts, 1 de juliol de 2008
>

Comencen les rebaixes amb un 15% més d'estoc i descomptes de fins al 50%

El mal temps i la desacceleració han fet que les botigues tinguin més productes per vendre

IMMA BOSCH. Girona
Els botiguers de les comarques gironines preveuen que les rebaixes que comencen avui i que s'acabaran el 31 d'agost tindran un 15% més d'estoc que altres anys, «perquè per culpa del mal temps i la desacceleració no s'ha venut tant». L'increment d'estoc també provoca que els descomptes siguin «més agressius», sobretot en les grans superfícies, que ja oferiran des del primer dia articles rebaixats a meitat de preu i que podrien arribar fins al 70% a mitjan juliol. A les botigues petites els descomptes seran d'entre el 10 i el 50%. Es calcula que de divendres a diumenge –un dels festius d'obertura autoritzada– serà quan hi haurà més afluència.


+ Les rebaixes d'estiu de l'any passat. Foto: GABRIEL MASSANA.

El president de l'Associació de Comerciants El Centre, Josep M. Nogué, va assegurar que aquest any s'esperen una rebaixes molt bones: «Suposem que ens podrem recuperar una mica.» Segons Nogué, aquest any, entre «el mal temps que ha fet fins fa una setmana i la desacceleració, gairebé no s'ha venut la roba de temporada», i calcula que les botigues posaran a la venda un 15% més d'estoc que la temporada passada, «que de fet és el que s'ha deixat de vendre». Els descomptes a les botigues petites seran semblants als dels altres anys i oscil·laran entre un 10 i un 50% segons el producte. Nogué creu que en aquestes rebaixes no es notarà gaire la desacceleració i que «la gent comprarà igual que altres anys». «La gent necessita la roba perquè no l'ha comprada fins ara», va comentar. Preveu que els dies amb més afluència de compradors seran divendres i dissabte, ja que «serà quan vindrà la gent de fora».

A les grans superfícies comercials, com ara l'Hipercor, les rebaixes començaran «més agressives que altres anys» i amb descomptes d'un 50% des del primer dia. El motiu és que «tota la roba de primavera i estiu no s'ha venut perquè el temps no ha afavorit que aquests articles hagin tingut sortida», expliquen fons de l'Hipercor. Entre els articles de més demanda d'aquests dies, Hipercor calcula que a part de la roba de temporada, també es vendran articles d'oci, esport, bany i complements. Els dies amb més afluència de públic per aquest centre comercial seran principalment els del cap de setmana.

Pel que fa a l'Espai Gironès, també es preveuen unes rebaixes bones. Segons els botiguers del centre, tot i que «no ha fet calor» asseguren que això «no els afectat pel que fa a les vendes del mes de maig». El gerent d'aquest centre, Pau Jordà, assegura que els descomptes seran del 10 al 50% el primer dia i calcula que «aniran pujant fins al 70% a partir de mitjan juliol». NOTÍCIES RELACIONADES

>50.000 establiments a tot Catalunya

>Comencen les rebaixes amb un 15 per cent més d'estoc

Aquest és un servei de notícies creat pel diari El Punt i distribuït per VilaWeb.
És prohibida la reproducció sense l'autorització expressa d'Hermes Comunicacions S.A.